0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Real Madrid is ontevreden over de houding van Paris Saint-Germain
02 Sep

Real Madrid is ontevreden over de houding van Paris Saint-Germain

Sinds Paris Saint-Germain Messi introduceerde, is het transfervoorstel van Mbappé opnieuw in het zicht van de fans verschenen. Real Madrid heeft Mbappé altijd al willen introduceren en dat is bekend. Ze hebben meer dan eens aanbiedingen gedaan aan Paris Saint-Germain. Mbappé zelf heeft de verlenging bij Paris Saint-Germain niet afgemaakt. Hij hoopt het goedkope voetbalshirts van Real Madrid te dragen en naar 's werelds beste clubs te gaan.

Paris Saint-Germain heeft twee keer valse aanbiedingen gedaan aan Real Madrid. Real Madrid en Mbappé hebben te horen gekregen dat als Paris Saint-Germain de investering die ze hebben besteed aan het aantrekken van Mbappé van AS Monaco kan terugverdienen, ze bereid zijn Mbappé te laten gaan. Dit is waarschijnlijk de beste kans voor Mbappé om de voetbalshirt Paris Saint Germain te dragen. Maar toen Real Madrid het aanbod deed van Paris Saint-Germain om Mbappé te kopen, negeerde Paris Saint-Germain Real Madrid, wat voor grote ontevredenheid bij Real Madrid zorgde.

Het contract tussen Mbappé en Paris Saint-Germain loopt komende zomer af. Als Paris Saint-Germain de verlenging niet kan voltooien, kan Real Madrid volgend jaar gratis Mbappé tekenen.