0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Mbappé blijft in Paris Saint-Germain
10 Jun

Mbappé blijft in Paris Saint-Germain

De focus van de transfer van Mbappé breidt zich nog steeds uit. Iedereen maakt zich grote zorgen over de goedkope voetbalshirts van het team die hij uiteindelijk zal dragen. Voor de voetbalster wordt zijn kracht door iedereen erkend, ongeacht bij welk team hij zich aansluit, hij zal het team ongetwijfeld naar een nieuw niveau tillen. En als je hem wilt krijgen, moet je voldoende economische kracht hebben.

Paris Saint-Germain is een team dat behoort tot de giganten in voetbal en economie. Paris Saint-Germain heeft de kwestie van het vertrek van Mbappé nooit losgelaten. Mbappé is altijd een onmisbare kernspeler van het team geweest. Fans over de hele wereld trekken voetbalshirt Paris Saint Germain aan om hem te volgen. Daarom wordt gemeld dat Paris Saint-Germain al een jaarsalaris van 80 miljoen euro heeft betaald voor het Mbappe-team. Dit is de best betaalde speler in het voetbal. Geconfronteerd met zo'n hoog salaris, zou Mbappé niet gemakkelijk moeten weigeren.

Hoewel deze onderhandelingen de definitieve beslissing nog niet hebben afgerond, maar Real Madrid geconfronteerd wordt met het enorme salaris van Paris Saint-Germain, kunnen ze het zich veroorloven? Kijk er erg naar uit.