0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Real Madrid wint de Spaanse Supercup
15 Jan

Real Madrid wint de Spaanse Supercup

De Spaanse Supercup-wedstrijd die vanochtend vroeg werd gehouden, was ook de meest gunstige wedstrijd tussen de twee teams in La Liga dit jaar. Duizenden fans die goedkope voetbalshirts droegen, werden ook op het toneel verwelkomd. Als topclub ter wereld is Real Madrid echter altijd sterk geweest, en Barcelona is altijd terughoudend geweest bij het werven van spelers vanwege het financiële tekort. Deze wedstrijd wordt binnenkort beslist.

Niet lang na aanvang van de wedstrijd kende Real Madrid een droomstart, 1-0. De verdediging van Barcelona was simpelweg te kwetsbaar. In nog geen 3 minuten tijd breidde Real Madrid de voorsprong uit naar 2-0. De spelers die het voetbalshirt Real Madrid droegen waren gewoonweg een genot. Barcelona had het geluk een doelpunt te scoren en faalde daarna opnieuw. Real Madrid zette zijn hete aanval voort en scoorde de volgende keer nog twee doelpunten. De score werd op 4-1 vastgelegd.

Real Madrid versloeg Barcelona met 4-1 en won het Western Super Cup-kampioenschap. Dit is ook het 13e Western Super Cup-kampioenschap in de geschiedenis van Real Madrid.