0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Real Madrid zal naar verwachting tegelijkertijd Mbappé en Harland winnen
30 Dec

Real Madrid zal naar verwachting tegelijkertijd Mbappé en Harland winnen

Het staat op het punt om de wintertransferperiode in te gaan, elk team moet beginnen met signeren. Vooral 's werelds topclubs en 's werelds beste supersterren, hun bewegingen hebben de aandacht van over de hele wereld getrokken. In het bijzonder, 's werelds topclubs zoals Real Madrid, ongeacht welke speler zal worden geïntroduceerd, zal het team goedkope voetbalshirts dragen in de winter venster is erg populair.

Nu kunnen we er zeker van zijn dat Real Madrid defensie-generaal Rudiger heeft opgesloten, Real Madrid moet de spits nog ondertekenen. Real Madrid richtte zich op Mbappé en Harland. Of het nu het team is of de fans, ze hopen allemaal dat ze allebei de voetbalshirt Real Madrid kunnen dragen. Eerder vandaag kopte de Marca-krant dat Real Madrid naar verwachting tegelijkertijd Mbappé en Harland gaat winnen. Real Madrid heeft nu genoeg kracht om deze twee jonge spelers volgende zomer neer te halen.

Deze twee krijgen volgend jaar nog steeds de kans om zich bij Real Madrid aan te sluiten. Ik weet niet welke speler Real Madrid volgend jaar kan tekenen. Laten we er samen naar uitkijken.