0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Real Madrid's weg naar dubbele kroonconcurrentie
22 Mar

Real Madrid's weg naar dubbele kroonconcurrentie

Real Madrid leed begin februari verlies in verschillende competities. Zowel de coach als de spelers hebben ervaren bekritiseerd te worden door de fans. De fans zeiden botweg dat ze het niet verdienen om de Real Madrid-goedkope voetbalshirts te bezitten. Destijds maakte de coach Zidane verslaggevers boos onder zware druk. Zowel hij als Real Madrid verdienden het om gerespecteerd te worden, en Real Madrid had nog steeds de kans om in twee evenementen om het kampioenschap te strijden.

Deze woorden van Zidane werden in het begin in twijfel getrokken, en vandaag hebben Zidane en de spelers hun kracht bewezen. Ze gingen niet alleen naar de kwartfinales van de Champions League, Real Madrid scoorde 60 punten in La Liga, slechts drie punten verwijderd van de eerste plaats in het klassement, en ze hebben nog steeds een kans om te winnen in La Liga. De spelers in de voetbalshirt Real Madrid voldeden aan de verwachtingen, in ieder geval in deze twee evenementen heeft Real Madrid de kans om de laatste weg naar het kampioenschap op te gaan.

De spelers hebben hun kracht bewezen om respect te krijgen en Real Madrid is opgestaan. Ze kunnen niet worden genegeerd. Ik geloof dat ze meer schittering zullen creëren.