0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ronaldo mag de armband van kapitein Juventus dragen
21 Nov

Ronaldo mag de armband van kapitein Juventus dragen

Ronaldo heeft het grootste deel van zijn carrière de aanvoerdersband gedragen. Hij is ook een aanhanger van veel fans, ze dragen allemaal graag zijn goedkope voetbalshirts om hem te steunen. Ronaldo is nog niet lang genoeg bij Juventus. Hij wil de aanvoerder worden van het Juventus-team. Het hangt af van de prestaties van Ronaldo in Juventus en van Dybala.

De media hebben eenzijdig het nieuws gehyped dat Juventus Ronaldo zou kunnen verkopen of dat Ronaldo Juventus verlaat. Volgens het nieuws dat hij mogelijk de aanvoerder van Juventus zou worden, maakte Juventus dit keer Ronaldo tot teamgenoot. Een manier om de buitenwereld eraan te herinneren dat ze hun contract moeten verlengen om Ronaldo in de voetbalshirt Juventus te dragen. Dus Juventus wil dat Ronaldo de aanvoerdersband draagt, Ronaldo zal in de toekomst voor Juventus blijven spelen.

Ronaldo's volgende wedstrijd is Cagliari, maar deze ronde is van grote betekenis voor Ronaldo, omdat dit misschien zijn eerste keer is als aanvoerder van Juventus.