0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Serie A-reuzen strijden om Houssem Aoua
04 May

Serie A-reuzen strijden om Houssem Aoua

Houssem Aouar wordt dit jaar 24 jaar en speelt nu voor Olympique Lyonnais. Zijn contract loopt na dit seizoen af. Hij koos er uiteindelijk voor om zijn contract bij de Ligue 1-club niet te verlengen. En Houssem Aouar, die een goedkope voetbalshirts draagt, is ook een relatief opvallende jonge speler. Nadat hij vernam dat hij er nog niet voor heeft gekozen om zijn contract te verlengen, hebben clubs in andere competities ook hun zinnen op hem gezet.

Nu al besteden Bundesliga-clubs en Serie A-clubs aandacht aan hem. Onder hen is hun kampioensteam SSC Napoli dit seizoen. SSC Napoli voert dit seizoen het klassement aan met een voorsprong van 15 punten op de nummer twee. Ze hebben het type speler van Houssem Aouar nodig en Aouar lijkt hun eerste keus. Dus fans verwachten dat Houssem Aouar het voetbalshirt SSC Napoli van SSC Napoli aantrekt?

Houssem Aouar moet nog met veel factoren rekening houden, waaronder de sterkte van de club, toekomstige ontwikkelingsvooruitzichten, persoonlijke carrièredoelen, enzovoort. Maar we geloven dat Houssem Aouar een geweldige speler zal zijn, ongeacht waar hij zich in de toekomst bevindt.