0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Sterling wordt dit seizoen de leiding van Manchester City
05 Oct

Sterling wordt dit seizoen de leiding van Manchester City

De Premier League 2020/21 heeft de vierde ronde bereikt en Sterling is de leider van Manchester City geworden. De Sterling van dit seizoen moest echter in de eerste drie kwartalen een doelpunt missen. Zo'n record maakte hem echt niet in staat om zijn goedkope voetbalshirts onder ogen te zien. Omdat dit volledig in strijd is met het record van Sterling vorig seizoen, waren de totale doelpunten van Sterling in alle competities en het aantal doelpunten in de Premier League vorig seizoen het hoogste in het Manchester City-team en worden ze goed ontvangen door fans. Welkom.

Wel in de vierde ronde. Word de focus van het spel aan het begin van het spel. Hij brak niet alleen het baltekort van zijn competitie, maar assisteerde ook nieuwe hulp Ferran Torres voor zijn eerste show. De prestatie van Sterling in de voetbalshirt Manchester City was cruciaal en het team verzekerde uiteindelijk de overwinning met 3-0.

Het hele team van Manchester City hoopte een overwinning te gebruiken om het moreel van het team een ​​boost te geven. Deze overwinning gaf de spelers ook veel vertrouwen.