0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Straf Messi tast imago Ligue 1 aan
22 May

Straf Messi tast imago Ligue 1 aan

Sinds het conflict tussen Messi en Paris Saint-Germain is geïntensiveerd, heeft de buitenwereld gemengde lof en kritiek op hem. Hoewel Messi zelf publiekelijk zijn excuses aanbood, bekritiseerden fans in Paris Saint-Germain- goedkope voetbalshirts hem nog steeds publiekelijk. Vanwege Messi's afwezigheid op training naar Saoedi-Arabië schorste Paris Saint-Germain Messi ook voor drie weken.

Nadat Paris Saint-Germain Messi had afgestraft, had ook de buitenwereld verschillende meningen. De oude speler Makélélé van Paris Saint-Germain sprak ook zijn mening uit. Hij gelooft dat wat er met Ronaldo in Manchester United is gebeurd, nu met Messi gebeurt. Dit is ook erg zorgwekkend voor fans die Messi- voetbalshirt Paris Saint Germain dragen. En met zware boetes van de club en boegeroep van de fans, hebben we onszelf neergezet als mensen die niets van voetbal afwisten of respect hadden.

Het is begrijpelijk voor Franse beroemdheden om Paris Saint-Germain boos te bekritiseren. Dit zal Messi alleen maar verder en verder wegduwen. En door Messi niet te laten spelen, wordt de tegenstander alleen maar blij.