0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Thiago is zijn oude club nog steeds dankbaar
28 Dec

Thiago is zijn oude club nog steeds dankbaar

Thiago is dit jaar 29 jaar oud. Hij is een van de beste middenvelders en een speler die geliefd is bij fans. Hij is een veteraan van FC Bayern München en speelt nu voor Liverpool. Hoewel hij voor Liverpool in een goedkope voetbalshirts speelde, brak hij vreedzaam uit met zijn oude club FC Bayern München. Thiago is FC Bayern München nog steeds dankbaar omdat dit team een succesvol team is.

Thiago verliet deze zomer FC Bayern München, maar zijn prestaties bij FC Bayern München zijn onuitwisbaar. Hij is een van de kernspelers van FC Bayern München München die vorig seizoen de triple crown won. Hoewel hij zijn oude club heeft verlaten, zal hij van tijd tot tijd video's plaatsen van zijn kinderen die voetbalshirt FC Bayern München dragen en teamliederen van FC Bayern München München zingen op sociale netwerken, en hij is nooit het team vergeten dat hem beroemd heeft gemaakt.

Hij speelt momenteel voor Liverpool en is nog steeds een uitstekende speler. We kijken uit naar hun toekomstige prestaties.