0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Tottenham Hotspur's 4-3 wonderbaarlijke comeback thuis
14 Nov

Tottenham Hotspur's 4-3 wonderbaarlijke comeback thuis

In de 16e speelronde van de Premier League speelt Tottenham Hotspur dit keer thuis en staat zij tegenover het hete Leeds United. Fans in Tottenham Hotspur- goedkope voetbalshirts maken zich zorgen over hen. Leeds United neemt het op tegen Liverpool F.C. en AFC Bournemouth in de eerste twee ronden. Hoewel Tottenham Hotspur qua kracht iets beter is dan Leeds United, maar met het moreel van de zegereeks van Leeds United, is Tottenham Hotspur voorbestemd om een ​​buitengewone strijd te leveren.

Met een winning streak begon Leeds United met een sterke aanval. In slechts 9 minuten van de wedstrijd nam Leeds United de leiding en nam de leiding. Ook Tottenham Hotspur mag niet opgeven, in de 24e tijd bracht Tottenham Hotspur de stand gelijk. De fans in de voetbalshirt Tottenham Hotspur maakten zich grote zorgen over hen. Beide ploegen gingen de tweede helft in met een 2-1 stand. In de tweede helft verslapte Leeds United de waakzaamheid pas in de 81e en 83e minuut, toen Tottenham Hotspur twee minuten benutte om twee keer op rij door de tegenstander heen te breken, een goddelijke ommekeer teweegbracht en de stand terugbracht naar 4-3. .

Onderschat geen enkele tegenstander, de druk die Leeds United op Tottenham Hotspur heeft uitgeoefend is voor iedereen zichtbaar. Tottenham Hotspur maakte een fantastische comeback voor de fans.