0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Voetbalvoetbalshirt voor het seizoen 2021-22
27 May

Voetbalvoetbalshirt voor het seizoen 2021-22

Afscheid van vorig seizoen, het nieuwe seizoen is rustig aangebroken. Hier feliciteren we FC Bayern München met het winnen van het Bundesliga-kampioenschap vorig seizoen en het winnen van het Bundesliga-kampioenschap gedurende 9 opeenvolgende seizoenen. Het nieuwe seizoen komt eraan, we moeten de seizoenstruien van 2021-2022 introduceren. FC Bayern München goedkope voetbalvoetbalshirts hebben de handen ineengeslagen met Nike om de gloednieuwe voetbalvoetbalshirt van het team voor het seizoen 2021-22 te lanceren.

Het voetbalvoetbalshirt van FC Bayern München voor het nieuwe seizoen is voornamelijk zwart en is verfraaid met heldere gouden details. Het nieuwe voetbalshirt FC Bayern München wordt gelanceerd in twee versies, een spelersversie en een fanversie. De fan-versie van de voetbalvoetbalshirt FC Bayern München maakt gebruik van AEROREADY-technologie, die comfortabel is om te dragen en fans fris en voorbereid houdt. Deze website heeft het voetbalvoetbalshirt van FC Bayern München officieel gesynchroniseerd. Fans in nood kunnen het bij ons kopen.

Dit voetbalshirt is officieel geopend voor fans in de laatste ronde van de Bundesliga, FC Bayern München tegen FC Augsburg.