0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Wereldbekerkampioenen Wereldvoorrondes hadden problemen
04 Sep

Wereldbekerkampioenen Wereldvoorrondes hadden problemen

De vierde ronde van de Europese groepsfase van de WK-kwalificatiewedstrijden van 2022 staat op het punt van beginnen. Het Franse team speelt thuis tegen Bosnië en Herzegovina. Als tweevoudig wereldbekerkampioen kon het Franse team gemakkelijk winnen van een team dat hun kracht had verloren, maar uiteindelijk vastzat met een verstoorde situatie. Ik geloof dat op dat moment alle spelers in de Franse goedkope voetbalshirts hun gezicht hebben verloren. Bar.

Nadat de wedstrijd was begonnen, kwamen de twee partijen in een hevig touwtrekken. In de 36e minuut van de eerste helft brak Džeko eerst de patstelling voor Bosnië en Herzegovina en leidde met 1-0. Het Franse team kwam echter al snel in de tegenaanval, kopbal van Griezmann, 1-1. In de 5 minuten na de tweede helft stuurde Koundé die een voetbalshirt Frankrijk droeg direct een rode kaart voor een overtreding en het Franse team werd 10 spelers. Uiteindelijk had het Franse team, zonder één man, een koud gelijkspel.

Dit is een wedstrijd van grote ongelijkheid, maar uiteindelijk speelde het Franse team met 10 spelers toch gelijk, en het Franse team zorgde ook voor de slechtste voorrondes in 32 jaar.