0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Wordt het eerste doelpunt van Real Madrid in de Champions League verkeerd ingeschat?
05 Nov

Wordt het eerste doelpunt van Real Madrid in de Champions League verkeerd ingeschat?

De derde ronde van de groepsfase van de UEFA Champions League 2020-2021 begon met een focusstrijd, waarbij Real Madrid thuis tegen Inter speelde. Spelers aan beide kanten droegen hun eigen team goedkope voetbalshirts en werkten hard. Real Madrid verdedigde uiteindelijk zijn thuispositie. Real Madrid versloeg Inter thuis met 3-2 en behaalde in het nieuwe seizoen hun eerste overwinning in de Champions League.

Hoewel Real Madrid de eerste wedstrijd van de Champions League won, zorgde ook deze overwinning voor controverse. Volgens "Marca" vindt scheidsrechtersexpert Andujar dat het doel van Real Madrid niet mag bestaan. Omdat het doelpunt gescoord door benzeen in de voetbalshirt Real Madrid niet mag worden geteld. Voordat Ashraf de bal passeerde, kreeg Mendy een fout tegen Achraf. Hij duwde duidelijk Achraf en duwde hem het veld uit, dus deze bal mag niet worden geteld. Geteld in de score.

Uiteindelijk versloeg Real Madrid Inter met 3-2. Wat betreft de vraag of Mendy in deze wedstrijd een fout heeft gemaakt en of de bal controversieel is, denk ik dat er getuigen in de scheidsrechter zullen zijn.