0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ze zijn zowel vrienden als tegenstanders
10 Jul

Ze zijn zowel vrienden als tegenstanders

De America's Cup loopt op zijn einde en vandaag vindt de strijd om de derde plaats in de America's Cup plaats. De eerste plaats in Groep A en Groep B van de America's Cup zijn respectievelijk Argentinië en Brazilië. De kampioenen en runners-up van de America's Cup worden geproduceerd tussen Argentinië en Brazilië. De leiders van de twee teams, Neymar en Messi, zullen de grootste focus van deze wedstrijd zijn. Ik weet niet of er fans in voetbalshirt Argentinië naar hun wedstrijd zullen kijken.

Neymar zal ook Messi ontmoeten in de wedstrijd van het nationale team. Ik heb ook een interview afgenomen. Neymar vertelde verslaggevers: "Zoals ik altijd heb gezegd, is Messi de beste speler die ik ooit heb gezien. Hij is ook een goede vriend van mij, maar nu we in de finale staan, zal ik vechten voor de voetbalshirt Brazilië die ik draag. "Ik wil winnen. Ik wil dit kampioenschap echt winnen. Dit wordt mijn eerste America's Cup-kampioen."

Hoewel Messi en Neymar goede vrienden zijn, zijn ze nog meer tegenstanders in de arena. Ik geloof dat ze zullen vechten voor de eer van hun land.