0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Zolang hij knikt, wordt het contract onmiddellijk verlengd
25 Dec

Zolang hij knikt, wordt het contract onmiddellijk verlengd

De 33-jarige Kroos vormt nog steeds de kern van het middenveld van Real Madrid. "Marca" maakte op 24 december bekend dat Real Madrid hoopt dat Kroos nog een jaar kan spelen. Zolang hij knikt, kan het contract onmiddellijk worden verlengd. In de tien jaar dat hij bij Real Madrid werkte, heeft Kroos alle prijzen gewonnen terwijl hij de goedkope voetbalshirts droeg, waaronder vier Champions League-kampioenschappen, vijf Club World Cup-kampioenschappen, drie La Liga-kampioenschappen en in totaal twintig kampioenstrofeeën. Ook in het seizoen 2023-2024 is Kroos de absolute hoofdkracht:

Kroos is een zeer "waardige" speler - als hij het gevoel heeft dat hij niet langer op zijn hoogtepunt is, zal hij snel stoppen en zal hij Real Madrid nooit tot last zijn. Alleen als hij denkt dat hij het salaris waard is, zal hij ervoor kiezen zijn contract te verlengen. De fans hopen zeker dat hij de voetbalshirt Real Madrid kan blijven dragen en spelen. Kroos heeft daarom maar twee keuzes: óf het contract met een jaar verlengen, óf direct met pensioen gaan.

Het besluit van Kroos om zijn contract te verlengen zal echter pas tegen het einde van het seizoen worden genomen. Net zoals toen Kroos in maart-april vorig jaar instemde met het verlengen van het contract, zal Kroos ook volgend jaar in maart-april een besluit nemen.