0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
de Bruyne geeft niets om Messi Manchester City
12 Oct

de Bruyne geeft niets om Messi Manchester City

In de transferperiode van de zomer verspreidde Messi het idee om Barcelona te willen verlaten. En zijn verblijfplaats zijn begrijpelijkerwijs de reuzen van de grote competities, en Manchester City is zijn doelwit van een schandaal. Ik denk dat veel Manchester City-fans ook hopen dat hij een goedkope voetbalshirts kan dragen dat het team ondersteunt.

Manchester City is altijd een sterke ploeg geweest in de Premier League. Als Messi mee kan doen, wordt hij natuurlijk sterker en sterker. Messi blijft uiteindelijk in Barcelona. De Bruyne heeft gereageerd op het nieuws dat Messi naar Manchester City gaat. de Bruyne heeft botweg gezegd dat het hem niet kan schelen of Messi naar Manchester City komt of niet. Hij houdt niet van dit onderwerp. De club heeft immers ook een paar uitstekende spelers. Het is een genoegen om met ze in hun voetbalshirt Manchester City te spelen, want de huidige selectie van Manchester City is behoorlijk sterk.

Messi bleef in de selectie, Manchester City hervatte ook de vorige gevechtsstaat, ik hoop dat ze goede resultaten kunnen behalen.