0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
voetbalshirts nationale elftal bekend gemaakt
03 Jun

voetbalshirts nationale elftal bekend gemaakt

De Franse voetbalbond maakte de rugnummers bekend van de spelers op de Europa Cup-lijst van 2020. Benzema, die terugkeerde naar het nationale team, droeg de nummer 19 voetbalshirts, Mbappe nummer 10 voetbalshirts en Giroud is nog steeds de nummer 9 goedkope voetbalshirts. Mbappé keerde het Franse team terug naar de Europa Cup en zorgde voor een nieuw record.

Nadat het Franse team de voetballijst van de Europacup had aangekondigd, plaatste Mbappé een samengestelde foto van zichzelf terwijl hij met Benzema speelde op zijn sociale netwerk, waarmee hij uiting gaf aan zijn verlangen om samen te werken met Benzema. . Op deze foto, geplaatst door Mbappé, dragen hij en Benzema allebei Franse team voetbalshirts en vieren ze dit met high fives. Mbappe draagt ​​de nummer 10 trui, terwijl de voetbalshirt Frankrijk van Benzema het nummer niet laat zien.

Mbappé draagt ​​de nummer 10 voetbalshirts van de kern van het Franse nationale team en verwacht ook dat hij het Franse team zal leiden op het hoogste podium van het accepteren van prijzen zoals de 2018-wereld.